Отборът на ДФК „Орлета“  получи покана за участие на деветото издание на традиционния детски турнир по футбол за купата „Млади надежди“ за деца родени 2001 год., който стартира утре 24/05 (неделя) на стадион „Георги Бенковски“ в Пазарджик. Представител  за клуба в турнира ще бъдат  U11 (набор2003г.).

Четири мача предвижда първата фаза на детския футболен турнир „Млади надежди“. Тракиец (Главиница) и ДФК Орлета са първата двойка. Те ще излязат на терена на стадион „Георги Бенковски“ в 8:30 часа. Втората среща, която е с начало от 9:30 часа, ще противопостави тимовете на Оборище (Панагюрище) и Левски (Ракитово). В третия мач от 10:30 ще играят Марица (Белово) и Локомотив (Септември), а в последната среща от предварителната фаза, от 11:30 часа съперници ще бъдат Чепинец (Велинград) и ФК Брацигово.

След изиграване на първите 4 срещи ще се оформят две нови групи – плейофна (за разпределение на местата от 1-во до 4-то) и плейаутна (за разпределение на местата от 4-то до 8-мо). Финалите на проявата ще бъдат в понеделник между 9 и 12 часа.

–––––
Стани фен на ДФК „Орлета“ във  Фейсбук и следи всички новини за клуба
–––––
Абонирайте се за официален „YouTube“ канал на ДФК „Орлета“ и гледай видео от мачовете
–––––
Заповядай в нашия фен магазин и стани „Орле“

 


Вашият коментар